СОФ Кънект и световният лидер в областта на търговията на дребно и F&B – Avolta, започват изграждането на три нови обекта за храни и напитки (F&B) на летище “Васил Левски” – София. Със създаването на тези обекти Avolta за първи път въвежда на българско летище своите уникални F&B концепции.
На Терминал 1 ще отворят врати два нови обекта – Amo и Sofia Eats. Amo е утвърден италиански бранд в портфолиото на Avolta, който предлага прясно приготвена паста, пица, десерти и селекция от напитки. Sofia Eats е създадена специално за столичното летище и предлага емблематични български ястия и напитки в модерна среда.
На Терминал 2, в зоната не-Шенген, ще бъде открит Brew’d – заведение с топли и студени напитки, леки закуски, сладки изделия и grab-and-go витрина. Новото заведение ще бъде разположено в непосредствена близост до бъдещия магазин „Last Minute“.
„С новите F&B обекти, разработени заедно с Avolta, надграждаме предлагането на летище „Васил Левски“ – София и предоставяме на пътниците по-голям избор и удобство. Така затвърждаваме целта си да го превърнем в 5-звезден регионален хъб.”, каза Хесус Кабайеро, главен изпълнителен директор на СОФ Кънект.
„Горди сме, че за първи път представяме отличителните кулинарни концепции на Avolta на летището в София, заедно с нашите ценни партньори от СОФ Кънект. Чрез съчетаването на международни фаворити с местни кулинарни традиции създаваме незабравими преживявания за всеки пътник, преминаващ през София. Бих искал също да изкажа благодарност и признание към отдадеността на нашия местен екип, чийто ангажимент и страст бяха от решаващо значение за реализирането на тези нови обекти.“, добави Емил Георгиев, генерален мениджър за България в Avolta.
Тези нови обекти се добавят към обявените вече съвместни проекти с Avolta, които включват пълна реновация на търговската зона на Терминал 1 с разширение до близо 800 кв. м. и новия безмитен магазин в зона не-Шенген на Терминал 2.
Визии на бъдещите новости можете да свалите от този линк: https://tinyurl.com/3pmnnxu2СОФ Кънект и световният лидер в областта на търговията на дребно и F&B – Avolta, започват изграждането на три нови обекта за храни и напитки (F&B) на летище “Васил Левски” – София. Със създаването на тези обекти Avolta за първи път въвежда на българско летище своите уникални F&B концепции.
На Терминал 1 ще отворят врати два нови обекта – Amo и Sofia Eats. Amo е утвърден италиански бранд в портфолиото на Avolta, който предлага прясно приготвена паста, пица, десерти и селекция от напитки. Sofia Eats е създадена специално за столичното летище и предлага емблематични български ястия и напитки в модерна среда.
На Терминал 2, в зоната не-Шенген, ще бъде открит Brew’d – заведение с топли и студени напитки, леки закуски, сладки изделия и grab-and-go витрина. Новото заведение ще бъде разположено в непосредствена близост до бъдещия магазин „Last Minute“.
„С новите F&B обекти, разработени заедно с Avolta, надграждаме предлагането на летище „Васил Левски“ – София и предоставяме на пътниците по-голям избор и удобство. Така затвърждаваме целта си да го превърнем в 5-звезден регионален хъб.”, каза Хесус Кабайеро, главен изпълнителен директор на СОФ Кънект.
„Горди сме, че за първи път представяме отличителните кулинарни концепции на Avolta на летището в София, заедно с нашите ценни партньори от СОФ Кънект. Чрез съчетаването на международни фаворити с местни кулинарни традиции създаваме незабравими преживявания за всеки пътник, преминаващ през София. Бих искал също да изкажа благодарност и признание към отдадеността на нашия местен екип, чийто ангажимент и страст бяха от решаващо значение за реализирането на тези нови обекти.“, добави Емил Георгиев, генерален мениджър за България в Avolta.
Тези нови обекти се добавят към обявените вече съвместни проекти с Avolta, които включват пълна реновация на търговската зона на Терминал 1 с разширение до близо 800 кв. м. и новия безмитен магазин в зона не-Шенген на Терминал 2.
Визии на бъдещите новости можете да свалите от този линк: https://tinyurl.com/3pmnnxu2