Сряда, 02 Oct 2024
           
Бизнес

Лидерите в производството на изкуствени скали изграждат терариум в Пловдив

   
Лидерите в производството на изкуствени скали изграждат терариум в Пловдив

Иновациите в интериора и екстериора са във фокуса на XIV-то издание на LUXURY Property AWARDS 2024, посочват организаторите на строителния форум. 
Гала-вечерта за високия клас строителство ще се състои на 4 октомври в 5-звездния Hyatt Regency Sofia. 
Финалист за златните статуетки е "РИМ-РОК България" - семейна фирма, която вече 20 години е без конкуренция на родния пазар и работи с големи клиенти.
Производителите на изкуствени скали, изкуствени дървета и камъни от щампован и шлайфан бетон, вече има и нови индивидуални проекти- "летящи острови". Те бяха инсталирани като декорация в Сердика център по идея на арх. Тилева.
Фирмата нашумя и с ледената зала в музея в Пловдив създадена по идея на проф. Пимпирев която ще приюти ледени риби от Антарктика.
Клиенти на "РИМ-РОК България" са Зоологическа градина София, Регионалният Природонаучен Музей - Пловдив, Аквапарк - Албена, Гранд Хотел Велинград, Природонаучен Музей Чепеларе, множество частни хотели, къщи за гости и т.н.
Миналата година компанията изгради най-големия външен кът в СПА комплекс "Св. Георги" в с. Балдево, наречен "Флинстоун", а сега работи по изграждането на новия терариум за крокодили в Музея в Пловдив.
Златен спонсор на събитието е най-големият български онлайн магазин за фамилни, сглобяеми басейни и оборудване за басейни – Басейни.нет, а организатори са Global Media и VIP COMMUNICATION, част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders. Партньори на форума са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация, Международната академия на архитектуратата и други.