Петък, 27 Сеп 2024
           
Бизнес

Стил и иновации всеки ден с новите смарт устройства на Vivacom

   

  Vivacom

Vivacom представи изцяло ново портфолио от три смарт устройства - смартфона Vivacom 5G Pro, безжичните слушалки Vivacom Buds и детския смарт часовник Vivacom Kids Watch.

Идеалното трио от продукти на телекома, което се отличава със супер характеристики, стилен дизайн и иновации от ново поколение, които идват на достъпни цени. Независимо дали сте любители на технологиите или просто търсите перфектното за вас устройство, Vivacom предлага перфектното предложения, които ще внесат повече удобство и забавление в ежедневието.

Vivacom 5G Pro предлага всички функционалности за съвременния потребител и е на изключителна цена от 5.98 лева на месец. Смартфонът съчетава скорост, стил и иновации за страхотно изживяване в най-голямата 5G мрежа в България. С елегантния си дизайн и отлични характеристики като 108 MP камера и 22.5 W бързо зареждане, Vivacom 5G Pro винаги е готов за перфектния кадър или дълги часове забавление. Благодарение на динамичния си интерфейс и eSIM технологията, смартфонът осигурява удобство и безпрецедентна свобода в общуването в комбинация с новите планове Unlimited от Vivacom. Vivacom 5G Pro се предлага на цена от 5,98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 200.

За потребителите, които обичат да бъдат в движение и да слушат музика, Vivacom Buds са отлично решение – те гарантират висококачествен звук, дълъг живот на батерията и удобство през целия ден. Без значение дали сте във фитнеса, на разходка или в офиса, безжичните слушалки са идеален аксесоар на много достъпна цена. Vivacom Buds се предлагат на лизинг за 24 мес. само за 1,98 лв. на месец при сключване на 24-мес. договор за план Unlimited.

Vivacom Kids Watch е създаден, за да осигури спокойствие на родителите и забавление за децата. С вградени GPS и eSIM технология, винаги ще знаете къде се намира вашето дете, а възможността за видео разговори и чат добавя още повече забавление в ежедневната комуникация. Родителският контрол и издръжливата батерия гарантират, че устройството ще работи ефективно през целия ден, осигурявайки безопасност и удобство както за вас, така и за вашето дете. При предварителна поръчка до 30 септември Vivacom Kids Watch е наличен на цена на лизинг за 24 мес. от 3,98 лв. на месец с оферта Junior.

Vivacom продължава да поставя високи стандарти за качество и иновации с новото си портфолио от смарт устройства, което прави иновациите по-достъпни от всякога.
Повече информация за Vivacom 5G Pro, Vivacom Buds и Vivacom Kids Watch можете да откриете ТУК.