Петък, 20 Сеп 2024
           
Бизнес

Ден на отворени врати в България Еър на 30 септември за кабинен екипаж и пилоти

   


Поради големия интерес и успех, националният авиопревозвач на България организира втори Ден на отворените врати за кабинен екипаж и пилоти. Той ще се проведе на 30 септември от 15:30 часа в сградата на „България Еър“ на бул. „Брюксел“ №1 и ще потопи всички присъстващи в света на авиацията, докосвайки ги до завладяващите професии на стюардите и пилотите.

Какво е усещането да прелетиш цяла Европа само за седмица или пък да управляваш чисто нов самолет, току-що излязъл от фабриката на производителя – на тези и още въпроси ще отговорят работещите в „България Еър“ пилоти и членове на кабинен екипаж.

По време на Деня на отворените врати на 30 септември всички присъстващи  ще се срещнат с представители на авиокомпанията и ще имат възможност да зададат своите въпроси относно професиите в гражданската авиация към опитен пилот - командир на полет и старша стюардеса - ръководител на кабинен екипаж. На събитието ще бъдат представени и свободните към момента позиции за стюарди и стюардеси в състава на авиокомпанията, както и за командири и втори пилоти, които ще имат възможност да управляват новите модерни самолети Airbus A220, с които „България Еър“ разшири и обнови флота си. Според изискванията на работната позиция кандидатите не е задължително да имат квалификация за конкретния тип самолет до момента.

Организирайки Деня на отворените врати, „България Еър“ предоставя възможност на младите хора да се докоснат до света на авиацията и да направят смело първите си стъпки за кариера в облаците. Пълните условия за обявените работни позиции за пилоти и членове на кабинен екипаж в „България Еър“, както и начините за кандидатстване може да видите в обявите, публикувани в раздел „Кариери“ на официалния сайт на компанията.