Понеделник, 16 Сеп 2024
           
Бизнес

Cineland инвестира 5.5 млн. лв. в киносалон в Grand Mall Варна

   


Cineland и Grand Mall Варна обединяват усилия в мащабно стратегическо партньорство за модернизиране и обновяване на съществуващия кинокомплекс в търговския център, пише Economy.

Cineland инвестира над 5.5 милиона лева за създаването на модерен кинокомплекс в един от най-големите търговски центрове в България. Мултиплексът, който ще отвори врати в края на 2024 след пълно обновяване, ще трансформира изживяването за всички кинофенове във Варна.

CINELAND GRAND MALL ще включва 9 луксозни зали, оборудвани с 845 удобни кресла от тип „реклайнер“ предлагани с индивидуални масички и механизми за персонализиране на седящата позиция. В комбинация с последно поколение технологии - иновативна прожекционна техника от Christie и озвучителни системи от световните лидери DTSи QSC, новият комплекс ще гарантира кристално ясна картина и невероятно изживяване.

Феновете на киното могат да очакват и множество иновации, които да допълнят престоя им в залите: Мобилно приложение; Бързо и лесно обслужване; Програма за лоялни клиенти; Специални събития; Гурме пуканки с вкусове като чедър, солен карамел и шоколад.

Партньорството с Grand Mall е нова важна стъпка в разширяването на присъствието на Cineland в България, след успешното утвърждаване на веригата в София, Перник, Велико Търново, Плевен, Габрово, Карлово и Търговище.

Grand Mall e лидерът сред търговските центрове във Варна и Североизточна България. Стратегически разположен близо до центъра на Варна и с удобен достъп от летище Варна, той привлича над 8 милиона посетители годишно. С новия кинокомплекс молът ще затвърди позицията си на водеща дестинация за развлечение и пазаруване в морската столица.