Четвъртък, 19 Сеп 2024
           
Бизнес

Защо сиренето на Ел Би Булгарикум е истинско?

   


Сиренето на „Ел Би Булгарикум“ има автентичен вкус и доказано здравословно въздействие върху организма на човека. То се произвежда по традиционна рецепта и е резултат от професионализма на поколения служители, работещи в производствената база и в научния център на компанията. Тайната на автентичния умерено солен вкус на сиренето на „Ел Би Булгарикум“ е в процеса на зреене, по време на който се формира и твърдата му еластична структура.

Именно в процеса на зреене е и един от отговорите на въпроса защо сиренето на „Ел Би Булгарикум“ е истинско. При производството му строго се спазва 45-дневния срок на зреене и това е така, защото имаме търпението и задължението да се грижим за здравето на своите клиенти.

Сиренето на „Ел Би Булгарикум“ се произвежда от 100% сурово мляко от български ферми. Продуктът отговаря изцяло на стандартите за сухо вещество и затова притежава по-малко водно съдържание.

Начинът на производство на сиренето на „Ел Би Булгарикум“ гарантира неговите здравословни качества. Като ферментирал продукт то оказва благотворно въздействие върху стомашно-чревния тракт и няма аналог на българския и световен пазар .