Понеделник, 16 Сеп 2024
           
Бизнес

Wizz Air въвежда годишен абонамент за неограничени пътувания в Европа

   


Wizz Air обяви въвеждането на нов вид членство: „All You Can Fly“. То ще покрива голям брой полети по над 800 маршрута за период от 12 месеца само за 599 евро. Членството „WIZZ All You Can Fly“ е първото по рода си в Европа, като Wizz Air е единствената авиокомпания, която предлага голям брой полети на фиксирана цена. Годишното членство от 599 евро ще предостави на приключенски настроените пътници достъп до полети в цялата мрежа на Wizz Air с регулярна такса за резервация от само 9,99 евро. Новите опции за членство ще дадат на клиентите невероятната възможност да пътуват толкова често, колкото искат, помагайки им да спестят пари от обичайните цени на билетите.

Членството е валидно за един пътник за период от 12 месеца. Клиентите ще могат да избират от налични дестинации 72 часа преди датата и часа на заминаване. Всички клиенти ще могат да резервират полети в рамките на „WIZZ All You Can Fly“ от 25 септември 2024 г.

Търговският директор на Wizz Air Силвия Москера коментира: „Развълнувани сме да бъдем първите, които въдеждат това единствено по рода си членство за пътниците в Европа. Членството ни „WIZZ All You Can Fly“ ще предложи на клиентите стотици опции за спонтанно пътуване на фиксирана цена, като им даде свобода да летят, когато им е удобно, без да плащат допълнително. От приключенски настроените пътешественици до дигиталните номади, това членство ще направи пътуването по-лесно за всички често пътуващи и ще ги свърже с нови хора и места.“

Допълнителни услуги като избор на багаж и място не са включени в членския внос, но могат да бъдат добавени към резервацията отделно. Местата ще зависят от наличността и не се гарантира, че билети с „WIZZ All You Can Fly“ ще бъдат налични за всеки полет, рекламиран от Wizz Air.