Понеделник, 16 Сеп 2024
           
Бизнес Развлечения

Една седмица на море в компанията на новия Samsung Galaxy Z Flip6

   

  Yettel

Много слънце, морски бриз и звукът на вълните - какво повече му трябва на човек за перфектната почивка? Тази комбинация гарантира добре прекарано време, но е важно и да запаметим хубавите моменти в снимки и видеа, запазвайки емоциите от преживяното по-дълго. В същото време летните тоалети не позволяват носенето на много неща с нас и трябва да подберем само най-важните. Днес ще поговорим за един телефон, който се оказа перфектният спътник по време на ваканциите, а и не само.

Най-компактният смартфон

Безспорно най-голямото предимство на Samsung Galaxy Z Flip6 е неговият дизайн. С него той не само изпъква сред останалите смартфони, но и го прави изключително удобен в джоба. Изработката му е от много високо качество и това се усеща, когато го хванем в ръка. Корпусът е от алуминий, а за външния екран е използвано закалено стъкло, което е по-устойчиво на счупване при изпускане или удар. Технологията на пантата също е усъвършенствана, така че да се отваря и затваря плавно, както и да не позволява никакво огъване в обратна посока, когато смартфонът е разгънат. С други думи - телефонът е здрав! Нещо повече, той има и рейтинг за водо и прахоустойчивост IP48.

Източник: Yettel

Неограничени фотографски възможности

Камерата е един от най-важните компоненти на модерния смартфон и обикновено въпросът, който вълнува повечето хора, е колко добре снима. В този случай не говорим само за качество на кадъра, но и за множеството различни възможности при подхода.

Какво имаме предвид - може да оставите Samsung Galaxy Z Flip6 в полусгънато положение на равна повърхност и да насочите камерата му към себе си. Реално погледнато това пак може да се нарече селфи, но по този начин може да обхванете много повече хора или по-голяма част от фона, ако се снимате пред забележителност. За да направите снимка, е достатъчно да вдигнете дланта си пред камерата, все едно ѝ помахвате. Софтуерът разпознава жеста и прави снимка след отброяване - 3, 2, 1, екшън!

Източник: Yettel

След като споменахме селфита, има още една добра новина. Външният екран предлага превю за камерата в затворено положение. Така телефонът е много по-удобен за употреба с една ръка, а и получаваме по-добро качество на снимката, защото използваме основния сензор.

Ето и няколко снимки, които демонстрират възможностите на камерата в различни сценарии - при слаба осветеност, в движение, приближаване и още.

Източник: Yettel

Източник: Yettel

Източник: Yettel

Източник: Yettel

Източник: Yettel

Този малък, магически екран

Това е още една от основните причини Samsung Galaxy Z Flip6 да бъде перфектният смартфон за пътувания и почивки. Освен че е компактен и не заема много място, външният му дисплей позволява бърз достъп до всички най-важни функции, за които използваме мобилните устройства.

На него може да преглеждате известията си, за да разберете предварително дали има нужда да разгънете устройството. Може да приемате обаждания, да преглеждате прогнозата за времето, календара със задачи, както и да получите бърз достъп до приложения като гласов рекордер, калкулатор, фенерче и други.

Източник: Yettel

Както уточнихме, ако не сте от хората, които си падат по социалните мрежи и чатове и не влизате в интернет толкова често, тогава през по-голямата част от времето спокойно бихте могли да използвате смартфона сгънат. Другата гледна точка е, че по този начин може да ограничите разсейващите фактори, когато трябва да се фокусирате върху работа, като същевременно не губите изцяло дигиталната си връзка със света.

На път, в офиса, навсякъде

Samsung Galaxy Z Flip6 се явява един универсален боец - способен е да прави всичко, което и един стандартен смартфон, но умението му да се сгъва извежда функционалността му до едно ново ниво. Не заема много място, може да го поставите на бюро или маса и да го използвате от разстояние. А и може да сте сигурни, че всеки ще забележи веднага колко нестандартен смартфон използвате.

Новият Samsung Galaxy Z Flip6 с 256 GB вградена памет се предлага от Yettel на цена от 1669.99 лв. в брой или 73.99 лв. на месец с план Total Unlimited 64.99 при сключване на двугодишен договор. Най-голямото предимство на това да купите смартфона от Yettel е пакета услуги "Смартфон вселена". Той включва тригодишна безплатна гаранция, както и възможност да защитите новия си телефон от кражба или счупване чрез застраховката "Смартфон протект".