Неделя, 07 Юли 2024
           
Бизнес

myPOS отваря шоурум в Пловдив

   
myPOS отваря шоурум в Пловдив
  myPOS

Третият шоурум на myPOS в България, една от водещите европейски финтех компании, отваря врати на ул. „Бетовен“ 2 в Пловдив. Градът на тепетата привлече международния финтех с множеството нови компании, откриващи свои офиси и подразделения в района. Пловдивският шоурум е част от разрастването на компанията с български корени, която само през 2024 г. откри четири нови шоурума, достигайки 17 ключови локации в Европа, пише Economy.

Полина Тоскова, управляващ директор на myPOS България, коментира: „Удоволствие е да сме по-близо до пловдивските търговци, с някои от които си партнираме от години. От таксита и хотели до предприемачи на Базар Капана, myPOS е предпочитан, поради разнообразието от платежни решения и липсата на дългосрочни договори. Освен това квартал Капана е средище за култура, изкуство и вкусна храна - именно индустриите, на които myPOS подава ръка от самия старт. Решенията, които myPOS предлага наистина помагат на търговците и това демонстрира ръстът ни в България през последните години. Миналата година, в сравнение с 2022 г. той бе над 70%, и тази година наближава същия процент.“

След придобиването ѝ от американския инвестиционен фонд Advent International през февруари, myPOS продължава да привлича най-добрите специалисти, които са вече над 700 в Европа, и да усъвършенства продуктите и услугите си с отлични технологии, фокусирайки се върху нуждите на клиентите.

myPOS подпомага над 200 000 бизнес клиенти, а в България партнира с компании като Happy Bar & Grill, ФЬОНИКС Фарма, Sameday, Ozone.bg и много други търговци, бизнес центрове и летища. Тя дава възможност дори най-малките и сезонни предприемачи да приемат плащанията си онлайн и с ПОС терминал, да осъществяват дистанционни продажби и да управляват бизнеса си лесно, от една бизнес платформа. myPOS все още е единствената компания в Европа, предлагаща незабавен достъп до средствата, получени от картови плащания, без да таксува търговците допълнително за това.

„Освен незабавното усвояване на средствата, myPOS има още уникални характеристики. Например всички ПОС терминали предлагат безплатна SIM карта, за непрекъсната връзка. Така нашите търговци приемат плащания навсякъде, включително на Бузлуджа фест, на 1400 метра надморска височина, както и на пясъчната ивица на черноморския бряг“, добавя Полина Тоскова.

С myPOS търговците получават безплатна сметка с опция за всички европейски валути, безплатна бизнес карта, както и инструменти, чрез които да следят постъпилите плащания. Удобството на платформата се дължи на липсата на дългосрочни договори, абонаментни и месечни такси. Тези предимства залагат амбициозните очаквания общият обем на трансакциите, преминаващи през платформата, да достигне над €14 млрд. през 2024 г.

За всички собственици на бизнес, любопитни да научат повече, шоурумът на ул. Бетовен е отворен от понеделник до петък, между 9 и 18 ч. Там търговците ще могат да се запознаят с платежните решения, предлагани от компанията, да закупят ПОС терминал и да получат съвет относно продуктите.