Вторник, 02 Юли 2024
           
Бизнес

Lidl тръгва на път из страната с Иван Манчев и Димитър Тончев

   
Lidl тръгва на път из страната с Иван Манчев и Димитър Тончев

Иновативната мобилна кухня на веригата ще изненада посетителите с кулинарни специалитети в шест магазина

Първата по рода си мобилна кухня на Lidl тръгва на специална обиколка из страната под мотото “Lidl на път”. Новият проект на веригата ще зарадва клиентите със серия от забавни изненади, награди и вкусни кулинарни изкушения, специално подготвени от популярните шеф готвачи Иван Манчев и Димитър Тончев.

Първата публична изява на „Lidl на път“ ще бъде като част от фестивала Trapeza Fest, организиран от Бакхус, който се провежда на 29 и 30 юни в Топлоцентрала, София.

За посетителите на фестивала Димитър Тончев ще демонстрира няколко вкусни ястия, приготвени с продукти от собствените марки на веригата, сред които и баница със спанак с ръчно точени кори. Гостите на “Lidl на път” ще имат възможност да дегустират най-новото попълнение във „Фурната на Lidl“ – бял и пълнозърнест хляб с квас, различни мезета и освежаващи напитки. 

За доброто настроение на присъстващите ще има и забавни игри с награди, които ще им носят код за отстъпки в приложението Lidl Plus или пък ще им дадат възможност да тестват слънцезащитните продукти от собствената марка Cien Sun. За най-малките също има предвидени забавни и образователни игри, които да им помогнат да научат повече за балансираното хранене.

Обиколката на „Lidl на път“ предвижда участие и във фестивала A to Jazz, който ще се проведе в Южен парк от 4 то 7 юли, както и в няколко магазина на веригата. Повече за Lidl на път и програмата на мобилната кухня, можете да видите подробно тук.

С всички свои активности Lidl не спира да показва ангажираността си към клиентите, предоставяйки им възможност да пазаруват умно – изгодно, бързо и лесно, така че да пестят не само средства, но и време за важните за тях неща.