Понеделник, 24 Юни 2024
           
Бизнес

PARKSIDE е най-продаваната марка в Европа за инструменти в категория “Направи си сам”

   
PARKSIDE е най-продаваната марка в Европа за инструменти в категория “Направи си сам”

Parkside е най-продаваната марка за инструменти в категорията „Направи си сам” в Европа. Това показва проучване на водещата световна компания за пазарни анализи Euromonitor International, проведено през март 2023 г. на база на продажната цена на дребно в различни сегменти. В категорията „Направи си сам“ влизат ръчни и електрически инструменти, железария, градинско оборудване и градински аксесоари. Предложенията, които потребителите могат да открият в Lidl, са сезонни и съобразени с навиците и нуждите на българските клиенти.  

Parkside от години се ползва с доверието на домашните майстори с широката си гама от инструменти и аксесоари с атрактивен дизайн и несравнимо съотношение качество-цена. Марката е насочена към всички, които ремонтират, строят и поддържат своя дом или градина и се представя успешно в редица тестови доклади и анализи. Признанието от Euromonitor International е още едно доказателство, че усилията за развитие и разширяване на портфолиото са в правилната посока.

През лятото на 2023 г. съвместната кампания на Parkside с Арнолд Шварценегер даде възможност на марката да достигне до още повече клиенти. Марката е насочена към всички, които ремонтират, строят и поддържат своята градина, като сами запретват ръкави.

Повече информация и актуални предложения можете да видите тук.