Понеделник, 17 Юни 2024
           
Бизнес

Със „Супер кредит“ от Fibank всяка мечта вече е на една ръка разстояние

   
Със „Супер кредит“ от Fibank всяка мечта вече е на една ръка разстояние
  Fibank

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на своите клиенти потребителски кредит с атрактивна лихва и финансиране до 80 хил. лв.

„Супер кредит“ се прилага при превод на доходите по сметка във Fibank и срок за погасяване на кредита до 10 години. Процедурата за кандидатстване и получаване на отговор е бърза и улеснена.

Кредитът е подходящ за ремонт на жилище, заплащане на обучение, текущи битови задължения или при нужда от средства за непредвидени плащания. Желаещите да кандидатстват могат да го направят и онлайн, без да дължат такса за разглеждане на документи.

С един „Супер кредит“ като този от Fibank, клиентите получават и редица допълнителни предимства. Всеки от тях може да използва защита на кредита в случай на непредвидени житейски събития със застраховка "Спокойствие с FiHealth". 

При одобрение за потребителски кредит, клиентите могат да се възползват и от предварително одобрен овърдрафт по дебитна карта в размер до 3 техни работни заплати, но не повече от 25% от размера на кредита, при 0% годишна лихва за първата година.

Без значение дали мечтаете за екзотична екскурзия или инвестирате в образованието на децата си, с атрактивното предложение от Fibank всичко става осъществимо.