Вторник, 02 Юли 2024
           
Бизнес

Вайбър въвежда нова функция за своите потребители

   
Вайбър въвежда нова функция за своите потребители

"Вайбър" въвежда нова функция за своите потребители, съобщиха в официалната си страница от компанията.

За разработването ѝ "Вайбър" използва технологията на OpenAI, която стои зад популярния ChatGPT. А България е една от първите страни, в които тя ще бъде пусната.

Новата функция може да резюмира до 100 непрочетени съобщения от групов чат. Той представя най-важните детайли в кратка форма по начин, който според компанията "не само спестява време и енергия, но също така подобрява вземането на решения и производителността“. Дискусиите ще бъдат обобщавани мигновено с най-важните акценти от нея.

"Представете си времето и енергията, които ще спестите, като незабавно схванете ключовите моменти от всяка безкрайна дискусия, която се случва в един от вашите групови чатове. AI Chat Summary рационализира процеса, като ви позволява да се съсредоточите върху това, което наистина има значение. Увеличете производителността си, вземайте информирани решения бързо и прокарвайте съобщенията си с несравнима скорост и ефективност." съобщават от "Вайбър" за услугата.

Спестяване на време при всеки повод

От семейни актуализации до училищни чатове на родители, работни задачи или планиране на събития, AI Chat Summary е инструмент за всички групови съобщения с възможност за обобщаване и предоставяне на важната информация от разговора. Независимо дали става въпрос за организиране на събиране, координиране на екипни задачи или просто наваксване с любими хора, тази функция се адаптира безпроблемно, като ви гарантира, че оставате в крак с разговорите си без усилие само с едно щракване.

"Ангажираме се да стимулираме иновациите и да подобряваме изживяването на потребителите. Чрез интегрирането на AI технология в нашата платформа, ние се стремим да революционизираме начина, по който хората се свързват и комуникират. Нашата отдаденост да сме пред кривата ни позволява да предоставяме разширени функции, които отговарят на вашите развиващи се нужди, като в крайна сметка осигуряват по-голямо удобство и удовлетворение", допълват още от "Вайбър".