Вторник, 02 Юли 2024
           
Бизнес

InterContinental Sofia грабна титлата Бранд на годината 2023

   
InterContinental Sofia грабна титлата Бранд на годината 2023

InterContinental Sofia добави поредно престижно отличие към своята богата колекция от награди. Петзвездният хотел у нас, който е част от водещата международна верига InterContinental Hotels Group (IHG®), грабна титлата „Бранд на годината“ 2023 в категория "Хотели" на официална церемония, проведена в резиденция "Диневи", пише Investor.

Така само няколко години след своето откриване емблематичният хотел на пл. „Народно събрание“ се превърна в икона на съвременния лукс в България, печелейки над 30 отличия от най-престижните национални и международни конкурси.

Призът беше връчен на Виолета Милушева, директор "Продажби и маркетинг" на хотела, която изрази своята благодарност към журито за високата оценка, подчертавайки, че това признание е резултат от всеотдайната работа на целия екип на хотела в София. „Наградата е поредното доказателство за високото ниво на обслужване, изискана атмосфера и неповторим стил, които InterContinental Sofia предлага на своите клиенти", подчерта тя по време на церемонията.

Събитието беше организирано от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ и „Класация.БГ“, отличавайки най-иновативните и успешни български брандове. На церемонията бяха наградени 38 компании от различни сектори на икономиката.

Националните награди за „Бранд на годината“ са признание за неуморните усилия на екипите, които изграждат и поддържат интереса на своите брандове на постоянно променящия се пазар. Класацията разкрива и награждава всички компании, които са постигнали най-голям успех в утвърждаването на своята търговска марка през годината.

Петзвездният InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 6 хил. хотела в над 100 страни. Хотелът е собственост на водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“. Той предлага неповторимо изживяване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша.