Неделя, 07 Юли 2024
           
Бизнес

HBO Max става Max: какво да очакват клиентите на Vivacom от новата стрийминг услуга

   
HBO Max става Max: какво да очакват клиентите на Vivacom от новата стрийминг услуга

Новата стрийминг услуга Max, която заменя HBO Max, ще бъде налична за клиентите на Vivacom от 21 май. Всички потребители на телекома с включени допълнителни пакети HBO или HBO&Cinemax и пакети EON PREMIUM и EON SAT PREMIUM ще имат достъп до подобрената стрийминг платформа Max. Те могат да гледат хитови филми и сериали във Full HD резолюция на две устройства едновременно без реклами и да изтеглят до 30 заглавия за офлайн гледане. 

Един от най-касовите филми за годината „Дюн: Част втора“ ще бъде наличен за стрийминг още при старта на Max. Само след по-малко от месец потребителите ще могат да гледат в Max и втория сезон на дългоочаквания оригинален сериал на HBO „Домът на дракона“, чиято премиера у нас ще е на 17 юни, а от края юли да проследят всеки един момент от Олимпийските игри в Париж. 

В зависимост от устройството или операционната система, приложението HBO Max ще се актуализира автоматично до новата услуга Max или потребителите ще трябва просто да изтеглят новото приложение. Профилите на клиентите ще бъдат директно прехвърлени към новата услуга, като по този начин те ще запазят своите история на гледане и списъци с любими заглавия. Преминаването към обновената услуга ще се случи безпроблемно и интуитивно за всички настоящи абонати на Vivacom с включен достъп до HBO Max.

Max предлага богат каталог с филми на Warner Bros., сред които са хитовите „Барби“, „Аквамен и изгубеното кралство“ и „Уонка“, както и класики като поредицата за Хари Потър, всички филми от „Матрицата“, „Жокера“ и „Властелинът на пръстените“. Зрителите ще могат да се насладят и на страхотни сериали като „Пингвинът“ с Колин Фарел, спиноф на филма „Батман“, „Дюн: Пророчеството“ – сериал по едноименната поредица. Налични са и „Добре дошли в Дери“ по романа „То“ на Стивън Кинг, полския политически шпионски трилър „Източна порта“ и още много други.

Обновената платформа ще предостави на потребителите много повече и по-разнообразно съдържание за цялото семейство - хитови класически и премиерни заглавия от цял свят, добавяйки завладяващи документални продукции на Discovery и първокласни спортни събития. Освен нови функции, като оптимизирано персонализиране и подобрено търсене, потребителите ще могат да избират от по-богата библиотека със заглавия от жанровете истински престъпления, документални филми, риалити, храна, семейство и домашно забавление.