Вторник, 30 Апр 2024
           
Бизнес

Асарел-Медет участва в Национални дни на кариерата`2024

   
Асарел-Медет участва в  Национални дни на кариерата`2024

Какви са възможностите за стаж и професионална реализация в „Асарел-Медет" АД, беше основният въпрос, който вълнуваше посетителите на щанда на компанията по време на Национални дни на кариерата`2024, организирани от сайта jobtiger. Събитието се проведе на 6 април в столичния Гранд хотел „Милениум“ и събра над 50 дружества от различни сфери на икономиката, както и обучителни организации.

Представители на „Асарел-Медет" АД по време на форума бяха Стоян Боев и д-р Боян Пиперков от отдел „Персонал". Най-голям интерес сред младите хора, които посетиха щанда на фирмата, предизвика стажантската програма на дружеството. Други се интересуваха от свободните позиции и възможностите за професионален старт и кариерно развитие във водещата компания в българския рудодобив.

През годините „Национални дни на кариерата“ се утвърди като най-мащабното кариерно събитие в България. Основната цел на форума е работодателите да се срещнат с потенциални стажанти и служители, а студентите и младите специалисти да открият нови възможности за професионална реализация.