Понеделник, 29 Апр 2024
           
Бизнес

Възползвай се от промоционалните цени с 50% отстъпка на плановете Unlimited от А1

   
Възползвай се от промоционалните цени с 50% отстъпка на плановете Unlimited от А1

Клиентите ще получат специални промоционални цени за първите шест месеца от договора, ако сключат нов или преподпишат договор за план Unlimited през април

Специалните условия важат за избралите мобилна услуга с план Unlimited M, L или Ultra

Неограничени възможности за разговори и интернет, и до 3 дигитални услуги по избор, без допълнително заплащане през първите до 24 месеца от договора според избрания план

През април потребителите на А1 могат да вземат своя нов мобилен план Unlimited M, L и Ultra с промоционална отстъпка от 50% за първите шест месеца на договора. Специалните условия важат за сключване на нов или преподписване на съществуващ абонамент.

По този начин клиентите могат да общуват в най-бързата мобилна мрежа в България според Ookla и да общуват и сърфират неограничено на цени, започващи от 17,50 лева на месец за първите шест месеца от договора.

Благодарение на иновативния подход на А1 потребителите могат да включват в мобилните си тарифи до 3 дигитални услуги по избор и да ги използват без допълнително заплащане за до 24 месеца от подписване на договора. Клиентите разполагат с богат избор от възможности да добавят към плана си абонаменти за ТВ и стрийминг платформи като Netflix, HBO MAX, A1 Xplore TV GO. Ексклузивно спортно съдържание в каналите MAX и Diema Xtra, както и аудио книги от Storytel, образователни платформи Bell.bg и е-просвета, и медийно съдържание от Капитал и Мениджър.

*Според Ookla®, на базата на данни от Speedtest Intelligence® тестове, проведени на територията на България в рамките на периода април-септември 2023 г. за медианна скорост на изтегляне (download) и качване (upload) в мобилна мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече информация за тестовете и мобилната мрежа на А1: www.А1.bg.

**Speed ScoreTM включва измерване на скоростта на изтегляне (download) и качване (upload) на всеки доставчик, за да оцени достигнатите скорости в мрежата.