Събота, 27 Апр 2024
           
Бизнес

Всеки с шанс да спечели ароматни печива с Рулетката на Lidl Plus

   
Всеки с шанс да спечели ароматни печива с Рулетката на Lidl Plus

До 17 март играта в мобилното приложение на веригата предлага три вида отстъпки

През първите две седмици на март всеки, пазарувал в Lidl на стойност поне 10 лв. в един касов бон и сканирал Lidl Plus на каса, получава възможността да завърти рулетка с награди в приложението.

Клиентите на веригата имат възможност да спечелят една от три награди изненада за една стотинка. С това офертите не приключват. Завъртането на рулетката може да донесе на всеки страхотни отстъпки за печива за цялото семейство, сред които и намаления до 70% за всеки втори закупен продукт.

Фурната на Lidl предлага огромно разнообразие от закуски, печива, както и различни видове хляб. Всички печива са старателно приготвени от проверени зърнени култури, при строг контрол и внимание към всеки детайл.

С безплатното мобилно приложение Lidl Plus клиентите на веригата пазаруват още по-изгодно и ако се възползват от всички отстъпки, могат да спестят над 100 лв. от общата стойност на пазаруването в рамките на един месец. Освен до седмичните купони с приложението потребителите имат достъп и до специални промоции в секция „Партньори“. Всички предложения са подбрани така, че да са съобразени с нуждите на клиентите и да бъдат полезни за цялото семейство. Сред тях са зареждане с намаление в бензиностанциите OMV, намаления за билети в Софийската опера и балет, различни видове застраховки от SDI и много други. Отстъпките се актуализират всеки месец и предлагат истинска добавена стойност към редовното използване на приложението.