Понеделник, 29 Апр 2024
           
Бизнес

Vivacom ще зарадва всички почитатели на Samsung по случай празника на влюбените

   
Vivacom ще зарадва всички почитатели на Samsung по случай празника на влюбените
  Vivacom

Устройствата, които специалната оферта включва, ще могат да бъдат закупени на преференциални цени без оскъпяване в лизинга

По случай празника на любовта Vivacom ще предложи на всички почитатели на Samsung множество вълнуващи продукти от най-ново поколение. Специалната оферта включва флагмана Samsung Galaxy Z Flip5 256GB и 512GB, а също и смарт часовника Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE в мъжки и дамски вариант. Устройствата ще могат да бъдат закупени на преференциални цени без оскъпяване в лизинга, а кампанията ще продължи до 29 февруари.

Samsung Galaxy Z Flip5 впечатлява с основен Amoled 6,7-инчов дисплей и подобрен 3,4-инчов външен екран, който позволява удобна работа без разгъване на апарата. Основният екран е с Full HD+ резолюция с 1080х2640 пиксела и 120 Hz честота на опресняване на картината за плавно скролване между приложенията. Устройството предлага два основни 12 МР сензора на задната камера и 10 МР предна камера за заснемане на кристално чисти кадри. Високата производителност на сгъваемия флагман е гарантирана от супермощния Snapdragon 8 Gen 2процесор, 8 GB RAM и се предлага с 256GB или 512GB вътрешна памет. А батерията му е с капацитет 3700 mAh.

Samsung Watch 6 Classic 47mm LTE и Samsung Watch 6 Classic 43mm LTE имат дисплей от сапфирен кристал, като по-големият разполага с 1,47-инчов екран, а по-малкият – с 1,31-инчов. Благодарение на устройството, потребителите могат да проследят здравето си, както и да се възползват от богат набор от функции, сред които усъвършенствано  опознаване за съня, персонализирани тренировъчни програми, мониторинг на сърдечния ритъм и стреса, приложение за ЕКГ, както и проследяване на кислород в кръвта и много други.

Повече информация може да намерите ТУК.