Събота, 27 Апр 2024
           
Бизнес

Клиентите на Lidl пестят над 100 лв. месечно с Lidl Plus

   
Клиентите на Lidl пестят над 100 лв. месечно с Lidl Plus

Над 100 лв. месечно могат да спестят потребителите на приложението Lidl Plus, ако използват всички налични промоции и купони за месеца. Подобрената услуга дава възможност на клиентите да се възползват от всички промоции без предварителна активация, като такава остава задължителна само за купоните. Така пазаруването с Lidl Plus е още по-лесно и удобно. Приложението вече има над 1 300 000 дигитални потребители, които са спестили общо над 14 млн. лeва през изминалата година.

Друга новост в Lidl Plus е оптимизираната потребителска кошница. В нея клиентите ще открият списък за пазар, чрез който могат да организират удобно всичко необходимо за седмичното посещение в магазина. Всички промоции, купони, както и предложения с намаление извън Lidl Plus могат да се добавят удобно в списъка за пазар само с едно натискане. Незаменим плюс е и възможността за проследяване на покупките в дигиталната касова бележка. Това е особено удобно при по-големи покупки и техника, като служи за гаранция при евентуално възникнала нужда за връщане на дадена стока.

Сред всички предимства на приложението е и секция “Партньори”, която помага да пестим и извън магазините на Lidl, бърз достъп до информация за най-доброто време за пазар в избрания магазин, както и удължено време за връщане на нехранителни продукти.

Всеки месец Lidl Plus дава възможност и за допълнителни намаления и награди с активации, които отключват по-ниски цени за избрани продукти, които вече надхвърлят 30.

Повече за приложението и лесен достъп за сваляне можете да откриете тук.