Петък, 19 Юли 2024
           
Бизнес

Богат асортимент от продукти за ученика е вече в Lidl

   


Клиентите на веригата могат да спечелят един от 100 абонамента за платформата Уча.се и една от 100 раници с ученически пособия

Новата учебна година започва в Lidl с изобилие от пособия, дрехи и възможности за награди. Клиентите могат да открият както задължителните за ученика аксесоари като раници и несесери, така и допълнителни продукти като органайзери за бюро, специализирани материали за рисуване и мини Bluetooth колонка.

А от днес до 08.09. всички, които използват приложението Lidl Plus и пазаруват за минимум 30 лв., могат да спечелят един от 100 абонамента за платформата Уча.се и една от 100 раници с ученически пособия. Покупка на стойност 60 лв. се равнява на две участия за награда, при 90 лв. - три участия, и така до изчерпване на стойността на съответната покупка. Един участник може да спечели само една награда, а печелившите ще бъдат изтеглени на 11.09.2023 г. и ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra.

Lidl предлага и разнообразие от детски дрехи на собствената марка Pepperts, подходящи за училище. Текстилът е с отлично качество, сертифициран от немския институт Хоенщайн (Hohenstein). Сертификатът е гаранция за липсата на вредни вещества, както и за съответствие на обозначените размери и за запазване на физическите качества на дрехата след многократни изпирания. Веригата има специални предложения и за децата в предучилищна възраст, които развиват моториката, креативността и логическото мислене на малчуганите.

Всички актуални предложения на Lidl за ученици, можете да разгледате тук.


Анкета

Кой ще спечели евро 2024?


Резултати