Петък, 19 Юли 2024
           
Бизнес

Близо 2 млн. лв. са спестили клиентите на Lidl с акцията 1+1

   


Над 330 хил. потребители на Lidl Plus са се възползвали от купоните в приложението в рамките на кампанията

Близо 2 млн. лв. са спестили потребителите на Lidl Plus със специалната акция „1+1“.

Всяка седмица от 17 април до 2 юли клиентите можеха да вземат два продукта на цената на един. Повече от 330 000 души се възползваха от акцията, като над 850 000 купона бяха активирани в рамките на два месеца и половина.

  • продължава да предлага все по-разнообразни и иновативни формати, чрез които да осигури продукти на атрактивни цени и по този начин да облекчи бюджета на домакинствата. Именно високият стандарт за качество на оптимална цена, удобното и бързо пазаруване и прецизно подбраният асортимент, съчетани с допълнителни възможности за оптимизиране на разходите, са градивните елементи на успешната стратегия за умно пазаруване, която веригата налага на българския пазар.

Освен с акцията “1+1” чрез мобилното приложение Lidl Plus компанията дава практични и удобни възможности на домакинствата да пестят и да планират менюто си по-добре през цялата година. Сред предимствата на приложението са разнообразни намаления с купони, с които потребителят пести допълнително минимум 10 лв. на седмица. Сред другите дискаунт акции на Lidl, с които клиентите получават ценово предимство всяка седмица, са „Lidl цена“, „Дни на изгодни предложения в Lidl“, „Сваляме цените“ и други акции с продукти с намаление от 20 до 50%.


Анкета

Кой ще спечели евро 2024?


Резултати