Събота, 27 Юли 2024
           
Бизнес

СРЕДА - новата платформа за среща на лидерите на мнение

   


На 21-ви март, вторник, от 19 часа в Топлоцентрала, ще се проведе първото събитие на новата инициатива СРЕДА.

СРЕДА е социална платформа за обективен диалог, където най-добрите умове могат да обменят мнения и да предоставят цялостна и обективна картина на проблемите, пред които сме изправени като общество. Целта на СРЕДА е да повиши информираността в обществото, да намали пасивността и да провокира ангажираност особено сред младите хора.

Зад инициативата стоят Камен Банковски, активен участник в предприемаческата екосистема в България и Югоизточна Европа, Кристина Верославова, актриса и културен предприемач, и Ирина Илиева, програмен мениджър в областта на образованието и иновациите. А партньори са рекламна агенция the Dots и Топлоцентрала.

Първото събитие на СРЕДА е експертен дебат по темата: “България готова ли е за еврозоната?” като един срещу друг ще се изправят Атанас Пеканов (вицепремиер по управление на европейски средства) и Лъчезар Богданов (главен икономист - институт за пазарна икономика).

Събитието е част от календара на Световна седмица на парите 2023 - международна инициатива на ОИСР за насърчаване на финансовата грамотност, координирана в България от JA Bulgaria.

Повече информация за организацията и събитието може да намерите на сайта: https://www.sreda.bg

При желание за участие е необходима регистрация на: https://www.eventbrite.com/e/573189985677


Анкета

Кой ще спечели евро 2024?


Резултати