Вторник, 07 Фев 2023
           
Бизнес

SiteMedia Consultancy поема комуникациите на BILLA България

  24.01.2023 16:45  
SiteMedia Consultancy поема комуникациите на BILLA България

От началото на 2023 година SiteMedia Consultancy поема комуникационното обслужване на BILLA България. Екипът на агенцията ще отговаря за корпоративните комуникации на веригата през следващите две години.

PR агенцията е избрана от ритейл веригата след конкурса за нов комуникационен партньор на BILLA България, проведен в края на миналата година.

„Щастливи сме, че BILLA България се довери на експертизата и опита ни в сферата на комуникациите и избра именно нас за своя PR агенция за следващите две години. Вярвам в способностите и ентусиазма на нашия екип и съм сигурна, че като агенция доказала се през годините, със своя принос в изграждането и поддържането на класическите и иновативни комуникационни услуги на десетки международни компании, ще се справим с всички предизвикателства, пред които ни се наложи да се изправим“, коментира Ружа Загорска, изпълнителен директор на SiteMedia Consultancy.

 „Развитието на BILLA България в последните няколко години е огромно, а съвместните ни планове за бъдещето са още по-амбициозни, но напълно реалистични и постижими. Ние ще продължим да работим упорито с тях за утвърждаването им на българския пазар както като предпочитан работодател, така и като основен избор от потребителите за покупка на висококачествени продукти на достъпни цени.“, допълва тя.