Сряда, 21 Апр 2021
           
Бизнес

Adidas пускат три модела обувки, вдъхновени от сериала Семейство Симпсън

  25.02.2021 11:02  
Adidas пускат три модела обувки, вдъхновени от сериала Семейство Симпсън

Adidas продължава да преоткрива пазара за обувките си в търсене на повече клиенти, които да добави към голямото си портфолио, и този път се насочи към един от най-историческите сериали по телевизията - The Simpsons ("Семейство Симпсън"). Те придават колорит на най-новите обувки на германската фирма чрез персонажите на митичното семейство - Кръсти, Апу и Мо. Очаква се трите модела да излязат на пазара през пролетта, пише eleconomista.es. 

ZX 10000 Krusty Burger - Кръсти е отговорен за оцветяването на първата маратонка на Adidas, вдъхновена от сериала "Семейство Симпсън". С дизайн, имитиращ цветовете на заведението, кремаво в основата на обувките, а от горната страна велурени линии в зелено, розово, червено, кафяво и ванилия. За да придаде по-спорен вид на маратонката, бялата подметка е придружена от назъбено кафяво, което се използва много през последните години. Детайлите на обувката завършват с класическото фирмено лого в зеленикаво-синьо, взето от косата на Кръсти и логото Torsion отстрани. Обувките, чиято цена е 130 евро, излязоха още през януари и пожънаха огромен успех в продажбите. 

Суперзвездата Fresisuis - Вторият модел маратонки е вдъхновена от Apu и най-митичния продукт от неговия badulaque, fresisuis. Напитка, която предизвика фурор сред децата на Спрингфийлд и която този път ще боядиса обувката в сладко зелено като захарта, която съдържа сместа. Обувката има голям бял овал отстрани, имитиращ чашата на фрезизуис, трите ивици на Adidas са в оранжево и розов цвят на петата и на връзките, отговарящи на вкусовете на напитката. Върху нея може да се види и символът на Kwik-E-Mart (името на заведението Apu). Все още не е определена началната цена на маратонките, но се очаква те да вървят по линията на Krusty Burger. Очаква се неговата уеб премиера да бъде през пролетта.

ZX 1000 Flamed Moe - Третият модел маратонки е вдъхновена от друга от напитките, предизвикала голям фурор в Спрингфийлд: Moe's Flame. Тази луксозна алкохолна напитка, с която популярният барман постигна успех в продажбите, след като открадна рецептата от Хоумър, оцветява обувката на Adidas. Най-забележителната й черта е пламъкът отстрани на обувката, който придава специален щрих, а лилавото е по цялата обувка, в стила на сиропа за кашлица - звездната съставка на напитката. В допълнение, трите ивици на марката са оцветени в оранжево, както и задната част на обувката, за да се съобразят с пламъците, а на езика отгоре има графика на известната измислица Moe Szyslak. /manager.bg