Неделя, 24 Яну 2021
           
Бизнес

А1 предлага смартфон с една от най-мощните батерии на пазара

  13.01.2021 18:41  
А1 предлага смартфон с една от най-мощните батерии на пазара

Новото попълнение в средния клас идва в комплект с хендсфри Fenda Spiro Е260
 
А1 продължава да разширява продуктовото си портфолио в средния ценови клас, добавяйки нов модел от тази седмица - Motorola Moto G9 Power. Смартфонът се отличава не само с достъпни цени, но и с най-издръжливата батерия, слагана някога в устройство на производителя – 6000 mAh. Той вече може да бъде закупен както онлайн на А1.bg, така и в магазините на телекома в страната.
 
Първият нов модел на Motorola за 2021 в предложенията на А1 разполага с тройна камера, която се представя много добре при снимки на слаба светлина, както и при макро-фотография на обекти отблизо. Затова спомага системата ѝ от обективи на основната камера, разпределени на принципа 64 + 2 + 2 мегапиксела. Помислено е и за любителите на селфитата, за които има 16-мегапикселова предна камера.
 
Дисплеят на Motorola Moto G9 Power е създаден, за да бъде удобен за продължително гледане, което е възможно благодарение на забележителните възможности на батерията. Той е с размери от 6,78 инча, резолюция HD+ и работи по технологията Маx Vision. Гледането на филми, видеоигрите, както и продължителните видеоразговори, са по-приятни и по-реалистични в съотношение 20:9.
 
Причината Motorola Moto G9 Power да може всичко това остава скрита в корпуса на устройството. Батерията разполага с огромен за този ценови клас капацитет – 6000 mAh. С негова помощ този модел може да издържа без проблем с едно зареждане в продължение на 3 дни при нормална употреба. Потребители, които по-рядко посягат към смартфона си, ще могат да разчитат на него дори по-дълго.
 
За ефективното разходване на заряда се грижи процесорът Qualcomm Snapdragon 662, подсилен с 4GB RAM памет. Включеното място за съхранение в устройството е в размер на 128 GB.
 
Oт Motorola не са предвидили слушалки в кутията, следвайки наложилата се вече практика oт много производители. За сметка на това обаче, ако бъде закупен от А1, потребителите ще го получат в комплект с хендсфри Fenda Spiro E260. Всичко това идва на повече от конкурентна цена – 7,99 лева на месец при покупка с двугодишен договор за А1 ONE Unlimited 5XL. Цената му със същия план, но в брой възлиза на 119,99 лева.