Сряда, 29 Май 2024
           
Бизнес

Ковид-кризата не засегна строителния сектор въпреки негативните прогнози

   
Ковид-кризата не засегна строителния сектор въпреки негативните прогнози

Брик Инженеринг е финалист за Строителните Оскари, които ще бъдат връчени  утре в хотел Маринела 

Въпреки негативните прогнози от началото на ковид-кризата през март т.г., строителният сектор не беше засегнат и цените на имотите на паднаха, а дори се увеличиха, сочат националните статистики, потвърдени и от журито на  Строителните Оскари 2020. Златните статуетки ще бъдат връчени утре, 30 септември, в 5-звездния хотел Маринела.


Гала-вечерта за десетото юбилейно издание на годишните награди  за Луксозно строителство, архитектура и дизайн 2020 ще отличи лидерите в строителния бранш. Тя ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на  SOS Детски Селища България.  Сметката за кампанията "Строителните Оскари в подкрепа на "SOS Детски селища България" е  BG48RZBB91551000365058, а събраните средства ще бъдат обявени по време на събитието,  съобщава ВИП Комюникейшън.


Финалист в престижния конкурс е и фирма Брик Инженеринг - тя е сред най-бързо развиващите се строителни компании у нас. Създадена преди 10 години, фирмата успява да наложи на пазара дейностите си, пряко свързани със строителството и строително-ремонтните дейности, работейки изключително и само в частния сектор. С екипа си от професионалисти с дългогодишен опит, Брик Инженеринг се приема за лидер в строителния бранш.  


Десетките завършени строителни обекти, както и над хиляда реализирани интериорни проекта, са доказателство за отличната организация и контрол на дейността, които компанията определя за свой основен приоритет.


Фирмата залага на персоналния подход към клиента, а гаранцията за качество, която предлага, остава едно от най-големите и предимства.  


Анкета

За кого/как ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 9 юни?


Резултати