Неделя, 05 Май 2024
           
Развлечения

Новият сезон на Emily in Paris излиза във втората половина на 2024 г.

   
Новият сезон на  Emily in Paris излиза във втората половина на 2024 г.

Не крием, че Emily in Paris e една от най-любимите ни продукции на Netflix - сериал, който успява да ни разтовари, зареди с красиви гледки на дизайнерски тоалети, Париж и френския начин на живот, както и да не ни отнеме прекалено много време, все пак сериите са около 30-минутни, пише Lifestyle.

Излизането на четвъртия сезон на историята на маркетинг гуруто Емили, която заменя САЩ за Париж, където ще намери не само френската си същност но и любовта под формата на няколко различни мъже, беше забавено заради стачката на сценаристите в Холивуд.

Сега обаче има известна яснота за това кога да очакваме новите епизоди на сериала на Дарън Стар. Снимките са приключили, а от информацията на The Hollywood Reporter разбираме, че новият сезон се очаква във втората половина на 2024 г.

Което означава, че ще видим какво се случва с героинята на Лили Колинс след юли месец. Предвид това, че Олимпиадата в Париж ще е през лятото е малко вероятно, да гледаме сериала по същото време.

Освен това е добре да си припомним, че втори и трети сезон на Emily in Paris бяха пуснати през декември. Така че нищо чудно да гледаме и четвърти малко преди Коледата на 2024 г.