Понеделник, 28 Oct 2024
           
Коментари

Нидал Алгафари: Правителство няма да има, отиваме отново на избори през март

   
Нидал Алгафари: Правителство няма да има, отиваме отново на избори през март

Според мен няма да има правителство, след като чухме условията, които поставиха лидерите. Борисов трябваше да изчака резултатите. Тук можем да говорим за чиста математика. На ГЕРБ им трябва една голяма партия или две малки. Трябва да се стигне до безумието – ГЕРБ – ПП/ДБ -Възраждане. Затова по-скоро ще имаме поредни избори през март. Това мнение изрази ПР експертът Нидал Алгафари в студиото на Би Ти Ви. 

За всеки, който подкрепи ГЕРБ, ще бъде политическа смърт. Единственият вариант е – ако успеят да се разберат за нещо. Или да се направи корекцията в Избирателния закон, като се вдигне бариерата за влизането в парламента – от 4 на 8 процента, защото тогава много по-лесно може да се направи коалиция, смята ПР експертът. 

Всички поздравиха хората, които са ги подкрепили. Аз пък поздравявам тези, които проявяват инат, които се отнасят с пълно безразличие към политиците. Да видим докъде ще ни докара този инат на избирателите, обяви Алгафари. 

Купеният вот не го приемам като някакъв фактор. Всичко искаме да прехвърлим на гърба на Пеевски. Машина е един принтер. Там се пази някаква информация. Но хората се опитват да върнат това, което беше едно време – с тях да се заиграват, бе лаконичния коментар на ПР експерт.