Събота, 26 Oct 2024
           
Коментари

Трифонов забрани на своите хора да гостуват на Цънцарова

   
Трифонов забрани на своите хора да гостуват на Цънцарова

Шоуменът политик Слави Трифонов обяви, че забранява на своите хора да гостуват в сутрешния блок на bTV с водещи Мария Цънцарова и Златомир Йочев.

Лидерът на "Има такъв народ" съобщи това в пост във фейсбук, където сподели писмената си кореспонденция с bTV. От нея става ясно, че Трифонов намира за неприемливо и тенденциозно "поведението" на Цънцарова.

Ето какво пише Трифонов:
Днес изпратих писмо до БТВ. Мислих,

мислих и реших да го споделя с вас: 
Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право. Както и прекрасно разбирам смисъла на свободата на словото и съм абсолютно за това, човек да може да се изразява свободно публично, особено, ако е журналист. Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари. Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо. За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен.

Тази сутрин в предаването гостува Станислав Балабанов от ИТН. Той се обиди още в началото на разговора, че го сравняват с представители на "Величие" и "Меч", защото за партията имало "смразяващи данни" в доклада на ДАНС и той трябвало да е вече в затвора. После Балабанов каза на Цънцарова, че му прилича на Кирил Петков.

"мислим да направим чисто нов медиен закон, за да си видим собствеността на медиите и оттам да си обясня Вашето поведение", обобщи депутатът от ИТН.

Миналата седмица лидерът на "Възраждане" Константин Константинов си позволи грозни обиди към водещата ма "Тази сутрин" в социалните мрежи, като я нарече "лъжкиня" и отказа да отговаря на въпросите ѝ.