Понеделник, 21 Oct 2024
           
Политика

Борисов от Велинград: Изборите са един ден, после трябва да работим. Стягайте се тук и се надявам да победим

   


Хората ни поставят на първо място, защото си вършим работата и си спазваме обещанията. В тази част на България направиха така, че християни и мюсюлмани да седят заедно и да се радват. Горд съм с това. Искам и вие да сте горди, че сте от ГЕРБ. Винаги сме правили поравно и за кметовете на ГЕРБ, и за тези от ДПС. Кметовете са заедно и си помагат. 30 години никой не направи нищо за този регион. Кметовете на ДПС могат да направят нещо за хората, само ако ГЕРБ са силни, пише Факти.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който беше на предизборна среща във Велинград.

"Ако през тези 4 години нещо е направено за хората, нека да излизат и да гласуват за другите. Всички тук сме заедно, защото сме добри хора. И християни, и мюсюлмани проповядват да сме добри. Ако всички сме добри, ще са добре и кметовете на ГЕРБ, и тези на ДПС, и тези от СДС, и тези от ПП-ДБ, за да могат да работят за хората. Изборите са един ден, после трябва да работим. Стягайте се тук и се надявам да победим. Най-важното е да съставим правителство. 

Ще ме извините, но трябва да тръгвам за Враца. Ако ГЕРБ беше на власт, до Враца щеше да има нормален път, но другите нищо не направиха за 4 години. Гласувайте си за тях и допълвайте списъците с купувачи на гласове", завърши Бойко Борисов.