Четвъртък, 17 Oct 2024
           
Свят

Откриха мъртъв певеца Лиъм Пейн от One Direction

   
Откриха мъртъв певеца Лиъм Пейн от One Direction

Бившият член на момчешката банда One Direction Лиъм Пейн е открит мъртъв след падане от третия етаж на хотел в Буенос Айрес, съобщи местната полиция.

Смъртта на 31-годишния певец е настъпила в сряда в хотел на улица Коста Рика в квартал Палермо, според изявление на полицията, предоставено на CNN. Полицията в Буенос Айрес каза, че служители на реда са отишли ​​в хотела в сряда следобед, след като са получили обаждане на 911 за агресивен мъж, който вероятно е бил под въздействието на наркотици или алкохол. 

 

/Getty Images

 

Пейн е получил „много сериозни наранявания, несъвместими с живота, в резултат на падането“, заяви пред местната телевизия ръководителят на градската служба за спешна медицинска помощ SAME Алберто Кресченти.

 

/Getty Images

 

Сензацията на групата One Direction се появи през 2010 г., когато тогавашните тийнейджъри Пейн, Найл Хоран, Хари Стайлс, Луис Томлинсън и Зейн Малик се явиха на британското телевизионно състезание „X Factor“.
 

/Getty Images

 

През 2016 г. групата обяви, че излиза в безсрочна почивка, но не се разделя.

 

Лиъм Пейн

Gulliver/Getty Images

 

През същата година Пейн обяви, че работи по солов албум, следвайки стъпките на другите членове на групата.

Според списание „Билборд“ на 2 октомври той е присъствал на концерт на бившия си колега от групата Хоран в Буенос Айрес.