Сряда, 16 Oct 2024
           
Новини

Съпругът на изчезналата млада жена от София: Продължаваме да търсим, тя е най-всеотдайната майка на света

   


Все още близки и приятели издирват изчезналата млада жена в град София. Тя се казва Биляна Петрова и е на 31 години. Майка е на две деца, едното от които - кърмаче. За последно младата жена е забелязана в района на Централните хали. Смята се, че има тежка следродилна депресия. 

„Очакваме нови сигнали. Облечена е с тъмносиньо яке, черен клин и е по чехли. За последно е видяна в района на Централни хали. Последно един познат е бил с нея. Той каза, че е получила някаква паник атака. Оттогава не сме я виждали”. Това каза в съпругът на издирваната - Мартин Венев, предава NOVA. 

Мартин Венев акцентира, че тя е най-всеотдайната майка на света.

"Но може би някаква следродилна депресия се е превърнала в по-силна тревога и несигурност в себе си, и просто може би малко неадекватна да е била".

Може би нещо да е "прегоряла" и това да е причината за нейното изчезване, допълни съпругът на Биляна, предава БНТ.

Той помоли, ако някой види половинката му, да се обади на спешния телефон 112 или да се свърже с него на телефонния номер, който е оставил в пост във Facebook.

„Тя е без телефон. Обича да се разхожда в парка. Именно на такива места предполагаме, че може да бъде забелязана”, обясни Венев.

"Документи има, мобилен телефон няма. В района на Централни хали е била забелязана последно. Имахме много сигнали, полезни всички. Имаше доста далечни сигнали. Ние бяхме длъжни всичко да проверим, така че продължаваме да търсим. Доста хора сме и благодаря на всички, които участват. За пръв път ни се случва такова нещо. Трудно е да се обясни. Тя се е изплашила", обясни съпругът ѝ, предава БНР.

От Столичната полиция обясниха, че има подаден сигнал за изчезването на 31-годишната жена. Екипи на СДВР я издирват.