Понеделник, 07 Oct 2024
           
Развлечения

Лейди Гага стяга сватба

   
Лейди Гага стяга сватба

Годеникът ѝ Майкъл Полански няма нищо общо с шоубизнеса, пише Труд.

Не предвиждат пищно тържество, а почерпка с китайска храна

Холивуд се е нагледал на всякакви сватби – на яхти, под вода, на хиляди метри височина, в присъствието на стотици гости. Затова нищо не може да го изненада… освен ексцентричната Лейди Гага. Тя изглежда се готви за съвсем скромна сватба, без гости, дълъг шлейф и шаферки. Неотдавна 38-годишната звезда неочаквано сподели подробности в шоуто на Джими Кимъл, които изненадаха и самия водещ.

„Още не сме решили. Може би просто ще отидем в съда, ще подпишем двамата и след това ще поръчаме китайска храна - каза певицата, но все пак остави открехната вратичка за лудории. - Въпреки че, познавайки ме, това лесно може да се превърне в цирк с еднорози.“

Избраникът на звездата - Майкъл Полански, е бизнесмен, далече от света на шоубизнеса. Завършил е Харвард и се занимава с инвестиции и предприемачество. Романсът им започва преди около четири години. Запознават се на парти на общ приятел, с когото Майкъл работи. Всъщност майката на Лейди Гага първа се запознава с Полански и го харесва за съпруг на дъщеря си.

 Звездата и бизнесменът се появиха официално заедно в Париж това лято.

Въпреки че минава достатъчно време до официалното обявяване на годежа им през април тази година, моментът определено ще бъде запомнен. Според Гага, Майкъл й предложил брак с невероятна скромност и уважение към нея. „Бяхме на пътешествие, скално катерене. Той не ми предложи на върха на скалата, както може да се очаква. Слязохме долу, просто се разходихме и тогава той попита дали може да ми направи предложение”, разказва в интервю певицата. Да, той буквално й поискал разрешение да й предложи брак! И, разбира се, отговорът бил: "Да!"

Това лято двамата бяха заедно в Париж по време на Олимпийските игри. На един от заснетите от камера кадри Лейди Гага, сияеща от щастие, прошепва на водещия: „Това е моят годеник“.