Понеделник, 30 Сеп 2024
           
Новини Развлечения

12 жени срещу Пъф Деди - нови обвинения срещу рапъра, примесени с много наркотици и безпаметни нощи

   


Пъф Деди може вече да е зад решетките, но обвиненията срещу него не спират, както и разкритията за прословутите му партита, на които години наред са присъствали десетки известни личности, употребявали са се забранени субстанции, а много жени днес твърдят, че са били сексуално насилени. Оказва се, някои дори са забременели, пише LIFESTYLE.

Последната порция признания идва от актрисата и певица Good Fridae. Тя споделя, че двамата с рапъра са се срещнали за пръв път през 1999г., когато той е раздавал автографи в Торонто. Двамата си стават по-близки и скоро след това получава покана да присъства на парти в хотелскатa му стая със своя приятелка, въпреки че и двете са само на 16 години.

Това обаче въобще не е притеснило Пъф Деди и така Good Fridae се е оказала на купона, където всички употребяват наркотици и правят секс без задръжки. Имало е дори и специална ВИП стая с охранa отпред. Тя признава пред властите, че е имало повече мъже, отколкото жени сред гостите, а наркотиците са били навсякъде и всеки ги е използвал свободно.

Говори както за известни присъстващи oт светските среди, които обаче твърди, че са се държали на положение, така и за не един и двама баскетболисти от NBA, купонясващи подобаващо. Самата тя е категорична, че е отказала поканите както да използва забранените субстанции, така и да се включи в сексуалните изпълнения, след което буквално е избягала от хотела. Но знае, че там е имало много известни, които също има много какво да споделят, но надали ще го направят.

По думите й, както се случва на партитата на Пъф Деди винаги е било обществена тайна и всички от индустрията са знаели, че е само въпрос на време всичко това да стигне до властите и да последва развоя, до който се стигна наскоро. Тя благодари и на бившата на рапъра Каси, че първа даде гласност на всичко, което той е правел години наред, цитират я от The Sun.