Понеделник, 30 Сеп 2024
           
Развлечения

Брижит Макрон в последния сезон на Емили в Париж

   

  X

Първата дама на Франция Брижит Макрон ще се появи в последния сезон на хитовото шоу на Netflix “Емили в Париж,” според звездата на шоуто, пише Vesti.

Лили Колинс, която играе главната роля в романтичната комедия, каза пред списание Elle във вторник, че епизодичната роля на съпругата на френския президент Еманюел Макрон е била подготвяна от години.

“Идеята за епизодичната роля ни хрумна, когато [създателят на програмата] Дарън Стар и аз я срещнахме в Елисейския дворец през декември 2022 г.,” каза Колинс.

Брижит Макрон “е голям фен на шоуто", добави Колинс. “Тази сцена в сезон 4 е намигване и снимането с нея беше едновременно чест и истинска радост.” Съобщава се, че сцената с Макрон е заснета през април.

Не всеки се радва на “Емили в Париж” толкова, колкото първата дама.

Премиерата на шоуто беше през 2020 г. със смесени отзиви и критики на стереотипните изображения на парижани и френска култура.

Това е особено явно в столицата на Франция, където ядосани местни жители обезобразиха местата за снимане с нецензурни, анти-“Емили в Париж” графити. Въпреки това шоуто е сред най-гледаните в Netflix.

Това не е първият път, когато Макрон, бивша учителка по драма в гимназията, играе себе си по телевизията. Тя се появи за кратко във френския комедиен сериал “Vestiaires” през 2018 г.