Четвъртък, 19 Сеп 2024
           
Спорт

Томаш: Ако трябва няма да спим, но отново ще направим ЦСКА страшилище

   


Новият старши треньор на ЦСКА Александър Томаш даде пресконференция преди предстоящото гостуване на Локомотив (София) от 12-ия кръг на Първа лига. Мачът в "Надежда" е в понеделник (16 септември) от 19:45 часа, пише NEWS.

Това беше и официалното представяне на новия наставник на "червените", както и на неговите помощници Христо Колев-Бащата, Константин Мирчев и Тодор Кючуков.

"За мен е огромна чест и удоволствие да застана пред вас като треньор на най-големия отбор в България. Аз съм вкъщи! За мен е привилегия! Преди 11 години това ни беше целта - да поемем любимия отбор и да го изведем там, където ЦСКА заслужава. Аз и екипът ми няма да спрем пред нищо. Доказали сме през годините как работим. Треньорският екип трябва да бъде сплотен и да може да покаже в съблекалнята какво е едно семейство. Изграждали сме отбори на много по-ниско ниво отколкото е ЦСКА. Знаем какво представлява и в каква ситуация е в момента ЦСКА. Нас не ни притеснява това нещо. Настроени сме психически и физически да дадем максимум от себе си в идеята ЦСКА да бъде там, където заслужава.