Понеделник, 16 Сеп 2024
           
Свят

Камала Харис показа как чупи яйца в кухнята

   
Камала Харис показа как чупи яйца в кухнята

Видео на кандидата за президент на САЩ Камала Харис от кухнята стана вирусно в социалната мрежа Х (бивш Twitter). Кадрите са от участието на Харис в кулинарно предаване от преди около месец, но хората масово ги споделят и се възхиващават, че тя може да чупи яйца с една ръка. 

 

 

Любопитни са и коментарите на потребителите в платформата, които са изненадани какво може Харис в кухнята.

 

"Ако може да счупи яйце така, представете си да бъде президент". Друг потребител, очевидно впечатлен от видяното, споделя, че Харис вече има неговия глас. Трети пък пише: "Тръмп дори не може да отпие вода от чаша с една ръка". Прави впечатлене, че освен на политическа тематика, под видеото се забелязват и неприлични коментари.

 

Никой няма уменията на Харис

 

От даването на съвети за печене на пуйка до приготвянето на доса с Минди Калинг, г-жа Харис се насочи към готвенето по начин, по който никой друг кандидат не е правил", пише в своя статия "Ню Йорк Таймс".

Само шепа президенти са имали голям интерес към готвенето. Дуайт Айзенхауер популяризира метод за печене на пържоли директно върху въглищата. Джими Картър се смяташе за добър селски готвач. Известно е, че Ейбрахам Линкълн носи престилка, отбелязва изданието.

 

От медията обаче смятат, че нито един кандидат, толкова близо до Белия дом, няма кухненските умения на вицепрезидента Камала Харис.