Четвъртък, 19 Сеп 2024
           
Развлечения

На 9 септември Apple ще представи новите модели iPhone 16

   


Apple официално обяви предстоящото си събитие за представяне на нови продукти, насрочено за 9 септември. Събитието ще се състои в театър „Стив Джобс“ в Apple Park в 10:00 ч. местно време. Очаква се Apple да представи новите модели iPhone 16, ново поколение Apple Watch, вероятно наречено Apple Watch X, и обновени модели AirPods, пише Факти.

Въпреки че конкретни подробности за новите устройства остават в тайна, слуховете сочат, че серията iPhone 16 ще включва значителни подобрения, като например подобрени камери, по-голяма батерия и евентуално нов Dynamic Island. Очаква се Apple Watch Series 10 да предложи подобрени възможности за проследяване на здравето, по-издръжлив дизайн и вероятно по-голям дисплей. Освежените AirPods може да включват функции като подобрено качество на звука, по-дълъг живот на батерията и нови варианти на калъфи за зареждане.

Очаква се предварителните поръчки за новите устройства да започнат малко след края на събитието, като според слуховете първоначалната им доставка ще бъде на 20 септември в избрани държави. С наближаването на събитието можем да очакваме да се появят повече подробности за конкретните характеристики и спецификации на тези дългоочаквани продукти.