Четвъртък, 12 Сеп 2024
           
Развлечения

Виктория Бекъм с документална поредица в Нетфликс

   


Виктория Бекъм ще има своя документална поредица в стрийминг платформата "Нетфликс", съобщи "Варайъти". Новината бе обявена по време на телевизионния фестивал в Единбург, пише Дневник.

Сериалът още няма заглавие, но ще проследи пътя на Виктория Бекъм от времето на "Спайс гърлс" през 90-те години до настоящата ѝ роля на моден дизайнер. "Дните ѝ като Posh Spice може да са зад гърба ѝ, но днес Бекъм е напът да изгради модна империя. И сега феновете ще могат да видят историята зад всичко това", гласи анонсът за проекта.

Освен Виктория в документалната поредица се очаква да се включи цялото ѝ семейство, както и нейни приятели и колеги. Сериалът ще бъде продуциран от продуцентската компания на съпруга ѝ Дейвид Бекъм - Studio 99 (която продуцира и неговата документална поредица "Бекъм") в сътрудничество с Dorothy St Pictures. Името на режисьора още не е обявено.

Виктория Бекъм беше част от филма на своя съпруг, чиято премиера беше миналия октомври. Тогава режисьорът на "Бекъм" Фишър Стивънс заяви пред "Варайъти", че интервютата ѝ с нея са продължили общо 14 часа. "Не всичко е било розово в отношенията му с Виктория. Имали са постоянни противоречия, но след всичко, което са преживели, бях впечатлен от това колко много се обичат и колко са близки", казва Стивънс.

Никола Хоусън, който стои зад създаването на "Бекъм", е изпълнителен продуцент на поредицата за Виктория Бекъм заедно с Джулия Нотингам, която е позната от документалния филм за Памела Андерсън, отново за "Нетфликс".

По време на своя панел в Единбург, от екипа на "Нетфликс" заявиха, че освен за нея документален филм се подготвя и за известния готвач Гордън Рамзи. Заедно с кулинарните му преживявания той ще покаже семейството му, включително съпругата му Тана Рамзи, пише "Дедлайн".

Съвместно с филмовата компания "Фулуел" "Нетфликс" ще представи документален филм и за легендарната група от 90-те години на миналия век - Take That. Според синопсиса той включва интервюта с Гари Барлоу, Хауърд Доналд, Марк Оуен, Джейсън Ориндж и Роби Уилямс и има за цел да хвърли нова светлина върху историята на една от най-успешните момчешки групи в Обединеното кралство за всички времена. "Нямаме търпение да споделим нашата история!", заявяват от групата.