Четвъртък, 19 Сеп 2024
           
Коментари

Пуснаха клип със Сокола: Доган мълчи за откраднатите 30 млн., но дава акъл за ново начало в политиката

   
Пуснаха клип със Сокола: Доган мълчи за откраднатите 30 млн., но дава акъл за ново начало в политиката

Обкръжението на Ахмед Доган разпространи видео с почетния председател. Това е поредното доказателство, че Сокола не е в състояние открито и спокойно да излезе на живо пред симпатизантите на ДПС и българското общество. А се крие зад нагласени и контролирани студийни записи. Тази ситуация се повтаря вече два месеца, откакто тече конфликта в ДПС.

Вместо да отговори на въпроса как открадна 30 милиона от ББР за да си плати ТЕЦ "Варна" и дали ще върне тези пари на държавата, Доган в познатия си псевдофилософски стил говори за ново начало в политиката и друга перспектива за развитие на държавата. 

"Имаме уникален шанс. Уникалният шанс на ДПС е освен да си подреди къщичката, да даде друга перспектива за развитието на България", казва почетният председател на ДПС във видеото, публикувано в официалната "Фейсбук" страница на ДПС на Доган.

"Най-после да започнем да диалогизираме политическото пространство. Досега всеки беше така, сам за себе си, "сингъл" във всяко отношение. Шансът. Всяка криза дава и шансове за нови субекти, за нови модели на поведение, ако щете за нов тип политика", казва още Доган.

Без решения е завършило заседанието на Централното оперативно бюро на ДПС. Това става ясно по-рано днес от думите на председателя на ДПС Джевдет Чакъров.

Заседанието беше обявено по-рано от депутати, лоялни на почетния председател, като по инициатива лично на Ахмед Доган, докато се очаква събиране на Националния съвет на партията, на който да бъдат обсъдени исканите отнего оставки, включително и тази на Делян Пеевски и други ръководни кадри.