Понеделник, 16 Сеп 2024
           
Новини

ГДБОП свали сайт, осмиващ Делян Пеевски

   


МВР е свалило сайт за политическа сатира, създаден от активисти на "Демократична България", сигнализира бившият депутат от ПП-ДБ Ивайло Мирчев във фейсбук.

От хостинг компанията са обяснили, че сайтът е спрян по разпореждане на ГДБОП и не могат да отговорят на допълнителни въпроси. Това е станало днес в 14:03 часа.

"Няма никакви обяснения какви са основанията за тази брутална политическа цензура и злоупотреба с власт. Публикациите нямат никакво отношение към националната сигурност или организираната престъпност. Главен герой в публикациите е Делян Пеевски, а сред второстепенните е все-още-министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Това е поредното доказателство на кого в действителност е МВР", написа Ивайло Мирчев.

Ето целият текст:

"МВР свали novonachalo.com - нов сайт за политическа сатира, създаден от наши активисти.

От хостинг компанията съобщават, че сайтът е спрян по разпореждане на МВР (ГДБОП) и всякакви допълнителни въпроси да се отнасят към тях. Това е станало в 14.03 ч. на 14.08.2024 г.

Няма никакви обяснения какви са основанията за тази брутална политическа цензура и злоупотреба с власт. Публикациите нямат никакво отношение към националната сигурност или организираната престъпност. Главен герой в публикациите е Делян Пеевски, а сред второстепенните е все-още-министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Това е поредното доказателство на кого в действителност е МВР."