Понеделник, 16 Сеп 2024
           
Развлечения

Брад Пит и Джордж Клуни заснеха уникална фотосесия

   


Легендарните любимци на Холивуд застанаха отново заедно с пред камерите. За последен път те споделят екрана преди шестнадесет години, в „Burn After Reading“ от 2008 г., а култовото дуо отново се обединява за „Вълци единаци“ - нова екшън комедия на Columbia Pictures и Apple Original Films, която трябва да излезе през септември.

Брад Пит избра френското си шато Миравал за „сцена“, на която да заснеме фотосесия с колегата му Джордж Клуни за списание GQ като част от промотирането на новия им филм.
 

Шатото, с площ от 1200 акра на стойност 164 милиона долара, е обект на тригодишната му съдебна битка с бившата му съпруга Анджелина Джоли.

Клуни и семейството му също имат имение в района, което са купили преди три години - замък от 18-ти век с винарна от 425 акра, в което Клуни "никога" не е бил преди. 

„По време на пандемията“, уточнява Пит относно това кога и как семейство Клуни е закупило имението си. „Онлайн.“

„Да, онлайн“, признава Клуни.

Снимките на двамата актьори, олицетворяващи златните години на Холивуд, поразиха социалните медии. Стилни, както винаги, единият с леко посивяла коса, а другият с перфектно оформен перчем и с еднакви костюми, показващи, че най-красивите мъже в индустрията остаряват като катедрали.
 

Звездите позираха в басейнa, на разходка в обширната винарна, излязла сякаш от картичка и на мотоциклет с кош, в който 60-годишния Брад Пит се вмести удобно до 63-годишния Джордж Клуни.


Фотосесията, с която Брад и Джордж промотират новия си филм "Вълци единаци", е поредната лента, в която двамата близки приятели си партнират на екрана.

Освен убийствените снимки, с които буквално нажежиха мрежата, двамата дават и съвместно интервю, в което разказват за дългогодишното си приятелство.


Пит и Клуни са известни с чувството си за хумор и най-вече с майтапите, които си правят един на друг години наред. След като се пошегува за "ограничителните заповеди", които има издадени срещу приятеля си, Джордж разказа как двамата се чуват от време на време, за да проверят как са, което е "важна" част от приятелството, тъй като животът може да стане "сложен понякога".

На свой ред Брад сподели, че Джордж е от хората, които най-добре го разбират, добавяйки, че му се обажда в "многобройни случаи", когато се сблъска с трудности в живота си. Защото той винаги е насреща му и го разбира.