Четвъртък, 19 Сеп 2024
           
Развлечения

Хиляди фенове на Тейлър Суифт препълниха Олимпийския хълм в Мюнхен на концерта й

   


Хиляди фенове на Тейлър Суифт получиха безплатни места за нейните концерти в Мюнхен на тревист хълм близо до мястото на концерта.

Swifties (т.нар. фенове на Тейлър Суифт) препълниха Олимпийския хълм или Олимпиаберг, едно от най-високите възвишения в южния германски град, за втори пореден ден в неделя. Това им даде добра точка за гледането на разпродадения концерт на певицата на близкия Олимпийски стадион.

В събота те издържаха на жегата, която достигна 31 градуса по Целзий и заеха местата си часове преди началото на концерта.

Полицията изчисли, че около 25 000 са се събрали на хълма в събота, според информационната агенция dpa.

В неделя феновете се завърнаха, отново натъпквайки тревистия хълм с толкова много хора, че отдалеч сцената изглеждаше като мравуняк.

Вместо да обезсърчи безплатните гледания, организаторът на концерта раздаде вода и одеяла за спешни случаи на чакащите, за да се предпазят от слънцето, предаде ДПА.

Концертът в неделя бе последният за Суифт в Германия като част от нейното турне Eras. Тя се отправя към полската столица Варшава за три концерта през следващата седмица, от четвъртък до събота.