Понеделник, 15 Юли 2024
           
Развлечения

Какво е подготвила този път Меган Маркъл за Netflix

   
Какво е подготвила този път Меган Маркъл за Netflix

След документалната поредица Harry & Meghan едва ли някой в кралското семейство иска да види още от принц Хари и съпругата му в ефир. Факт е обаче, че Меган Маркъл тъкмо е завършила снимките на ново предаване за Netflix.

То все още няма обявено име нито премиерна дата, но е част от сделката за 100 милиона долара между стрийминг платформата и херцозите на Съсекс. От малкото, което беше съобщено за него, се знае, че шоуто ще се съсредоточи върху любимите занимания на Маркъл като готвене, градинарство и семейни забавления.

Снимките са протекли на няколко различни места - в луксозно имение в близост до дома на Хари и Меган в Монтесито, в къща с обширна овощна градина с авокадови и лимонови дръвчета, както и в популярна цветарница в крайбрежното градче Карпинтериа.
 
 
Снимка 645972

Източник: GettyImages

От екипа, зает с новото предаване, ни става съвсем ясно, че ни очаква лайфстайл пиршество. Режисьор е Майкъл Стийд, който работеше с Антъни Бурдейн по наградената му с Еми поредица Parts Unknown.

Леа Харитън и Алекс Дандино също са ангажирани с новото шоу на Меган Маркъл, като преди това са работили по готварското шоу на Селена Гомес Selena + Chef. От всичко това ни става ясно, че очевидно съпругата на принц Хари ще се занимава доста с храна.

Явно неназованото предаване на Меган Маркъл ще служи като удобен маркетинг инструмент за American Riviera Orchard - лайфстайл брандът, чието създаване тя обяви през март тази година, припомнят още Tatler.

lifestyle.bg