Четвъртък, 19 Сеп 2024
           
Новини

Напрежение на детски лагер в Шкорпиловци вдигна на крак полицията

   
Напрежение на детски лагер в Шкорпиловци вдигна на крак полицията

Лоши условия на детски лагер в Шкорпиловци и грубо отношение на служителите на хотела към децата. За това сигнализират родители, съобщава Нова телевизия.

Персоналът на хотела пък твърди, че агресивното поведение идва от танцовата школа, която организира лагера.

"На 8 юли пристигнахме в базата в Шкорпиловци - това, което видяхме нямаше нищо общо със снимките и описанието на базата от офертата", разказа Десислава Вълкова, ръководител на танцова школа в София.

Тя се оплака от лоша хигиена, липса на отношение и недостатъчна храна. Вълкова обясни, че са разговаряли с управителката на хотела и тя ги е уверила, че ще предприеме мерки.

Стигнало се и до полицейска намеса. Една сутрин дете оставило купичка с мляко на мястото за отсервиране на храната. Според ръководителката то било вкиснато. По нейни думи ситуацията била много стресова и напрежението ескалирало, след като на детето била направена забележка по груб и неуместен начин. Стигнало се и до заплахи.

"Гостите са се нахвърлили да обиждат нашите служители, след като едно от децата е изхвърлило пълна купичка с храна и е получило забележка от готвача", посочи Емил Бакърджиев, управител на фирмата, която стопанисва хотела.

Той отрича да е имало физическа саморазправа и допълни, че колегите му от ромски произход искат да заведат дело за обида. Той нарече мръсните чаршафи и лошите условия в хотела "клевети".

Вълкова заяви, че от школата са търсили връзка с него, но той не е пожелал да се свърже с тях.