Понеделник, 15 Юли 2024
           
Развлечения

Марго Роби очаква първото си дете

   


Марго Роби е бременна! Щастливата новина е потвърдена от източници на People, макар актрисата да не я е коментирала лично все още.

34-годишната Марго Роби очаква първото си дете от съпруга си Том Акърли, но засега не е ясно нито дали е момче или момиче, нито кога се очаква да се появи на бял свят.

Бъдещите родители се срещат за първи път през 2013 г. на снимачната площадка на филма за Втората световна война "Френска сюита", в който Марго Роби участва, а Том Акърли е асистент-режисьор.
Снимка 673597

Източник: GettyImages

Преди помежду им да се разпали романтичната искра, двамата са първо приятели. Освен това работят заедно и в продуцентската компания LuckyChap, заедно с екип от четирима души, който включва и приятелката на актрисата от детство - София Кер, както и Джоузи Макнамара.

Компанията е продуцирала няколко телевизионни сериала и филма, сред които "Аз, Тоня", "Хищни птици (и фантастичната еманципация на Харли Куин)" и "Барби", всички от които са с участието на Марго Роби.

Тя и 34-годишният Том Акърли се женят през декември 2016 г. на тайна церемония в австралийския Байрън Бей. Преди сватбата си двойката така и не обявява годежа си.

След повече от 10 години заедно обаче и предвид работата им, която ги обединява, двамата са слели личния и професионалния си живот и успяват да го балансират повече от добре.

В интервю за The Sunday Times от миналия месец съпругът на Марго Роби споделя, че прекарват целия си ден заедно и са свикнали толкова, че ежедневието им минава неусетно.

lifestyle.bg