Петък, 28 Юни 2024
           
Политика

Денков: При нас приоритетите не са променени, оставаме опозиция

   
Денков: При нас приоритетите не са променени, оставаме опозиция

Лесно е да се свали правителство, трудно е ново да се направи.

ГЕРБ получи 6 пъти мандати, това е 7-ият и нито един път не успя да направи правителство. Ние успяхме два пъти. Това заяви Николай Денков от ПП-ДБ по време на консултациите с президента Радев, пише БГНЕС.

Първата и втората политическа сила работеха заедно през цялото време и когато свалиха нашите правителства. Те да поемат отговорност, сега е техен ред, уточни Денков. В това НС ГЕРБ и ДПС демонстрираха погрешен подход. Ние винаги сме започвали с приоритети и законодателна програма, не виждам нищо такова, виждам само скрити разговори за позиции, убеден е Денков. При нас приоритетите не са променени. Ние оставаме в опозиция, категоричен е Денков.

Кирил Петков каза, че избирателите дадоха възможност на ГЕРБ да имат мандат за 7-ми път. Надявам се за техните избиратели, че няма да ги разочароват отново. Ние не отстъпваме от нашите политики, каза Петков.

Ген. Атанасов каза, че са се появили снимки на снайперисти, които се намират по оградата на двора на Бойко Борисов. Залят съм от телефонни обаждания от неслучайни хора. Ако в навечерието на съставяне на правителство има висока степен на заплаха към мандатоносителя това е важен проблем за държавата, каза Атанасов.

Президентът Радев заяви, че има информация, когато има голям риск в страната за сигурността, но когато се касае за заплаха за физическо лице, не бива да става публична тази информация. Ще говоря със службите за такава информация, която споделихте, се обърна Радев към Атанасов.

С Възраждане не споделяме начина, по който виждаме Европа и света, уточни Денков.


Анкета

Кой ще спечели евро 2024?


Резултати