Петък, 28 Юни 2024
           
Новини

Убийството на жена в Бургас не е станало пред очите на детето ѝ

   
Убийството на жена в Бургас не е станало пред очите на детето ѝ

Убийството на 32-годишната жена в Бургас не е станало пред очите на детенцето ѝ. По потвърдена информация убиецът е 35-годишен мъж, с когото жертвата живеела на семейни начала. Той не е биологичен баща на детето, съобщи Нова телевизия.

Първият получен сигнал в полицията е в 18.02 ч. за намерено самотно дете в парка. Две минути по-късно друг се обажда за открито безжизнено тяло на жена. В 18.15 ч. последва трети сигнал за скочил мъж от междуетажната площадка на 12-и етаж от жилищна сграда, в непосредствена близост до мястото на убийството. Установено е, че това е мъжът, заподозрян за убийството.

Двете тела са откарани за аутопсия. Жената е била с прободна рана в областта на врата. По неофициални данни преди убийството се е разразил скандал между двойката, след което мъжът отвел детето встрани, зад църква в близост. След това се случило и убийството.

По неофициална информация скандалите са били чести, а в полицията дори е имало подаден сигнал от мъжа за агресия от страна на жената.

По информация на полицията 4-годишното момиченце е при баба си - майката на убитата. Социалните работници ще предприемат действия за бъдещето на детето, а с него ще работи психолог.