Петък, 28 Юни 2024
           
Развлечения

16 предстоящи вълнуващи продукции на Netflix, които не са за изпускане

   
16 предстоящи вълнуващи продукции на Netflix, които не са за изпускане

От нови филми, пълни с холивудски звезди като продължението на „Щастливият Гилмор“ на Адам Сандлър до завръщането на хитови поредици като „Аркан“, „Кобра Кай“ и „Игра на калмари“, има много вълнуващи нови издания на Netflix, които ще доминират в платформата скоро.

Сред наскоро обявените премиери на Netflix са дългоочакваният „Щастливият Гилмор 2“, както и новата комедия от 10 епизода „Голф“ с участието на Уил Ферел и с изпълнителен продуцент Рами Юсеф. Това е първият телевизионен сериал на смешника, в който Ферел ще играе измислена голф легенда.

Други големи проекти на хоризонта включват The Waterfront – нова семейна драма от Кевин Уилямсън (създател на Dawson’s Creek/Кръгът на Доусън и The Vampire Diaries/Дневниците на вампира). Вдъхновен от истински събития, новият сериал на Уилямсън изследва историята на едно несъвършено семейство, чиито опити да запазят контрола върху разпадащата се риболовна империя в Северна Каролина ги подтикват към все по-опасни действия.

Следва „The Woman in Cabin 10/Жената в каюта 10“ – филм с участието на Кийра Найтли, създаден по бестселъра на Рут Уеър.

„Докато пътува на луксозен круиз по време на пътешествие, журналистка става свидетел на изхвърлен зад борда пътник късно една нощ, само за да ѝ кажат, че сигурно е сънувала това, тъй като всички пътници са открити. Въпреки, че никой на борда не ѝ вярва, тя продължава да търси отговори, излагайки собствения си живот на опасност.“

обяснява Netflix за тази премиера

Нека разгледаме по-отблизо няколко завръщащи се сериала, които да включите в списъка си за гледане, както и няколко изцяло нови издания, които си заслужава да бъдат отбелязани, плюс големи филмови продукции сред предстоящите филми на Netflix.

Завръщащи се сериали на Netflix:

  • „Arcane/Аркан“ Сезон 2 (през ноември) – Действието на награждавания анимационен сериал на Netflix се развива в света на League of Legends.
  • „Cobra Kai/Кобра Кай“ Сезон 6 (част 1 на 18 юли) – Шестият сезон ще отбележи края на продължението на вселената на Карате Кид на Netflix.
  • The Diplomat/Дипломатът Сезон 2 (по-късно тази година) – Тази политическа драма, водена от Кери Ръсел, не може да дойде достатъчно бързо след „експлозивния“ финал в края на първи сезон.
  • „Squid Game/Игра на калмари“ Сезон 2 (според слуховете ще се появи през декември) – Най-голямото издание на Netflix за всички времена – това е дългоочакваното продължение на корейския блокбастър от 2021 година.
  • Vikings Valhala/Викингите: Валхала Сезон 3 (очаквайте скоро) – Действието на тази историческа драма на Netflix се развива през XI век и разказва за героизма на някои от най-известните викинги, живели някога.

Нови сериали:

„American Primeval“ (очаквайте скоро) – драматизация за раждането на американския Запад от режисьора на Friday Night Lights Питър Бърг.
„Black Doves/Черни гълъби“ (очаквайте скоро): Шпионска драма, чието действие се развива в Лондон, с участието на Кийра Найтли и Бен Уишоу, съответно в ролята на разузнавач и убиец.
„A Classic Spy/Класически шпионин“ (очаквайте скоро): От създателя Майк Шур, тази комедия с Тед Дансън в главната роля е базирана на документалния филм „Агент-Крот“ от 2020 година.

Нови филми:

  • „Beverly Hills Cop: Axel F/Полицаят от Бевърли Хилс: Аксел Ф“ (на 3 юли) – Еди Мърфи се завръща в култовия франчайз след почти 30 години.
  • Carry-On (очаквайте скоро) – Тарон Егертън и Джейсън Бейтман участват в този екшън трилър. Егертън играе агент на TSA, който е изнудван от мистериозен пътник да пусне опасен пакет в полет на Бъдни вечер.
  • The Piano Lesson (по-късно тази година) – Адаптация на награждавана пиеса с участието на Самюъл Л. Джаксън и Дензъл Уошингтън.
  • Woman of the Hour (очаквайте скоро) – Режисьорският дебют на Анна Кендрик е заснет по истинската история на реално съществуващ сериен убиец, който се появява в „The Dating Game/Игра на запознанства“ през 70-те години на миналия век в Лос Анджелис.
  •